Hem > Hykleri > Postkodlotteriet (PKL)Sveriges största bluff lotteri, hjärntvättar till flera lottköp som bara en sekt skulle göra, men med sin svarta hand tar av kollekten för att sko sig själv av intäckterna!

Postkodlotteriet (PKL)Sveriges största bluff lotteri, hjärntvättar till flera lottköp som bara en sekt skulle göra, men med sin svarta hand tar av kollekten för att sko sig själv av intäckterna!

PKL är den största svenska bluff lotteriet, de ända verkliga vinnarna är familjen Bonnier och koncernen och deras sliskiga nickedocka vd och playboyen Niclas Kjellström-Matseke som Bonnier imperiet bekostar hans feta lön med, istället för att gå till sina med bröder och systrar i Sudan som svälter bara detta är hyckleri att man man kräks hur PKL marknadsför sin lotteri. Med ena handen dricker man champagne och glänser sig i glamouren på lottköparnas bekostnad , och men den andra delar man ut vinsterna med ett stor girigt flin till de som fjäskat och prioriterats fram av styrelsen, smulor som blir över går till s.k påstådda hjälporganisationer som man stöttar. Tyvärr har många genom skådat denna såpbubbla hoppas att fler också säger upp sina abonnemang och sparar pengarna på något vettigare än denna sinnessjuka spektakel av hjärntvätt och masspsykos . Hur påträngande är deras marknadsföring näst intill hjärntvättar lottköparna om att köpa fler lotter för att inte gå minste om påstods STOR vinst… bara är en illusion. Man tvivlar på om vinsterna verkligen är så stora som det fram går i reklamen. Hur många har inte blivit blåsta på sin vinst av denna sektliknade blufflotteri egentligen, ett stort mörker tal som PKL blundar för man skyller på att adressen varit fel eller andra luriga knep man hittar på som att du får vara med månadens dragning fastän personen inte varit med i lotteriet?

Tyvärr måste det vara så att på förhand bestämmer vilka postnummer som kommer vara med i nästa lottdragning, och vilka som bara kommer att få betala tills de tröttnar och går ur och lägger pengar på nått annat nyttigare. Tänk hur många 10000 tals kronor denna kriminella blufflotteri dragit in till Bonnier familjen. På samma sätt som den nazistiska regimen gjorde under andra världskriget, men det var en annan femöring av historien med samma höga ocker men i annan skepnad.

Hur rena är alla dessa som jobbar på PKL som tigger pengar, fjäskar allt från f.d fotomodeller, avdankade präster i nån sekt som sett lockelsen i guld som glimmar i ett lukrativ verksamhet i PKL genom att slicka och fjäska till sig rikedom likt ett pyramidspel, hur länge kommer detta att håll. Hur länge kommer spektaklet hållas sig vid liv. Det bästa många borde göra är att spara sina slantar och hitta andra seriösa organisationer som inte skor sig som ett påhitt, som detta bluff lotter som kallar sig hela Svenska postkodlotteiet. Bara detta ger en bismak och och bitter eftersmak.


Med religiös fanatism lägger in sekt lika ritualer, hjärntvättar man den stora massans givmildhet om vinster i paradiset, alla som inte är med eller gått ur förpassas till den eviga skärselden. Så prisas PKL som evangelium bortom paradiset. Påstår att man blir renare med två och vatten än påstådda STORVINSTER från ett så smutsigt blufflotteri, ren i själen och samvetet. Att inte bränna mera pengar till giriga ockrare och storkapitalister som skyr inga medel än sin pengapung bli ännu mer välfylld än den var innan.Men bara PÅ lotteriköparnas och påstodda behövande, ett syniskt människo syn. Som spelar på människors utsatthet, där rika stater och fattiga berikar sig på svält och död. ”Att Prisa gud är ett skymf” . Inte de som berikar  sig på andra elände, genom påstådd humanitär hjälp är bara ett slag insiktet …… nått man äcklas över!!

Categories: Hykleri Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.
« Tillbaka till textkommentarer